Volwassenen die buiten de lijntjes lopen

Omdat Centrum voor GeneesKunst naar het geheel kijkt (holistisch), kun je hier voor zowel lichamelijke, emotionele, psychische, sociale en spirituele klachten terecht. Wees gerust dat het voor mij niet uitmaakt of dat je vraag of klacht licht is of heel zwaar. Ik heb met mensen met de meest zware klachten gewerkt en met de meest ingewikkelde klachten.
Zomaar wat voorbeelden van klachten: somberheid & depressie, persoonlijkheidsproblemen, overgevoelig zijn, stress, spanningen, piekeren, angsten, trauma’s met klachten op verschillende levensgebieden, geen grenzen kunnen aangeven, in strijd met tijd zijn, dissociaties, overlopen van emoties, darmproblemen zoals ziekte van Crohn, rugproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten, jicht, reuma, burn-out.
Mensen die last hebben in de omgang met collega’s, hun baas, familie, zijn bij mij bij het juiste adres. Haarfijn kan ik je laten zien wat er aan de hand is en hoe je hiermee het beste om kunt gaan.
Juist omdat ik anders kijk, naast de reguliere kennis over anatomie, geneeskunde en psychologie, neem ik de hele wereld van antroposofische geesteswetenschap en de biologische natuurwetenschap en de medische kant van Kunst met me mee. Het is geweldig hoe alles werkt en dat het bij iedereen weer anders is.

Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kan halen, dan tot nu toe gelukt is?

Dat is mogelijk! Sterker nog, je kunt ervan afkomen en je krijgt meer kwaliteit uit je leven!

Heb je vaak het gevoel dat je anders bent dan de rest? Dat je anders over dingen nadenkt dan anderen? Dat je alleen staat en niemand je begrijpt?

Vind je dat het leven je veel aan energie kost, terwijl dat niet ‘normaal’ zou moeten zijn? Dat je moe bent en het lijkt wel of je er niet van opknapt? Vind je van jezelf dat je veel te onstabiel bent?

 

Al deze bovenstaande vragen en issues heb ik jarenlang gehad, totdat ik doorkreeg dat stabiel zijn, weinig energie, anders zijn, anders denken en voelen, gevoelig zijn, allemaal hoort bij bijzondere mensen zoals jij en ik. In ontwikkeling ben je al veel verder dan de meesten uit je omgeving.

Net zo min dat gezondheid niet alleen maar aan de hand van je fysieke lichaam gemeten kan worden en met een pilletje opgelost kan worden. Voor 95% zijn lichamelijke ‘kwalen’ psychisch en energetisch belast. Invloeden die niet fysiek waarneembaar zijn, zijn enorm groot. Dit kun je alleen aanpakken als je jezelf schoolt in je eigen waarneming en bewustzijn ten aanzien van jezelf en je omgeving.

Wil je ervaren om eindelijk eens een keer van je ‘klachten’ af te komen? Kom dan een keer langs voor een therapeutisch consult of voor een verdiepingsbijeenkomst.

'Zorgen voor jezelf' is iets wat jij alleen kunt doen

Aandacht voor jezelf geeft rust en biedt ruimte aan je eigen gevoelens en gedachten. Ook geeft het ruimte in relatie met de mensen die om je heen staan. Voor veel mensen betekent dit het begin van soms verregaande veranderingen in hun leven.

Gun jezelf deze rust en balans in je leven en kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.