Over Marielle Giesberger

Ik geloof erin dat wanneer mensen vanuit zichzelf op een pure en oprechte manier leven, hun potentie dienend en deze inzetten, dat je op deze manier gemeenschappen creëert die gezond en duurzaam zijn en hierdoor de intensiteit van de gemeenschap maximaliseert en de kwaliteit van leven en werken versterkt.

Dit standpunt heeft in mijn werk altijd een positief effect.

Vanuit mijn werk streef ik ernaar een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf mag zijn, zichzelf ontplooit ten gunste van zijn leefomgeving. Dit doe ik door mensen te laten ervaren dat je van je ziektes en problemen af kunt komen door serieus het leven aan te gaan. Door dieper op je struggles in te gaan, zodat je vanuit geesteswetenschap leert hiermee om te gaan.

Werken vanuit jezelf zorgt ervoor dat je op al je leefgebieden in balans komt te staan. Hierdoor ben je meer in staat om te doen wat bij je past. Ben je in staat om uitdrukking te geven in wie je bent, vanuit rust en bezinning. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het beslist niet. Het is reflecteren: ervaren wat je doet, wat goed gaat, wat niet en waarom niet en hoe je dit kunt aanpakken. Van daaruit pas je vanzelf aan wat beter bij je past en ga je dit gewoon doen. Ik hou ervan om de zaken op het gebied van gezondheid altijd zo concreet mogelijk te maken.

Ik ben misschien dan wel een idealist, maar het heeft mij, en daarmee vele mensen individueel en in groepen vooruit geholpen. Ik sta voor authenticiteit, integriteit, diepgang, vrijheid en verbinding, ambitie en pro-activiteit.

Ieder mens is voor mij uniek in wie hij is. Maar ook wat je laat zien in gesprek en op creatief gebied. Het is voor mij altijd een uitdaging om op de juiste manier aan te sluiten. Op deze manier voel je je gezien. En ervaar je dat je een stap vooruit kunt zetten.

Wil je graag aan de slag en meteen contact opnemen?

Bellen, what's appen, mailen....alles is goed.

Wil je aan de slag, app me of bel me op via What’s App: 06 28 11 70 78

Of via mail en vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

 

Hartelijke groeten,